Vremenska prognoza

sreda, 06 februar 2019 15:17

Brže i lakše do kredita u Mikrofinu Gradiška

Sa ciljem da nastavi tradiciju uspješnog i još boljeg rada kompanija Mikrofin u Gradišci omogućila je svojim klijentima da od sada bržim i lakšim načinom dođu do kredita.

Brže i lakše do kredita u Mikrofinu Gradiška

Nove usluge promovisane su u modernizovanom prostoru koji je prilagođen savremenoj tehnologiji rada.
“Na temelju svog dvadesetogodišnjeg iskustva usavršili smo tehnologiju rada I omogućili klijentima da im kredit bude odobren u ekspresnom roku. Ovo praktično znači da u nekim slučajevima klijenti mogu dobiti novac čak i u roku od 20 minuta nakon što dođu u našu poslovnicu. Po tom principu stanovništvo će moći podići do 1500 KM, a pnezioneri do 2000 KM” rekao je Duško Latković, v.d.šefa filijale Mikrofin Gradiška.
Mirkofin je na promociji novih usluga u modernom i ugodnom prostoru ugostio dugogodišnje klijente i saradnike. Mićo Lukić i Dragoja Dojčinović već su dugo godina korisnici ove mikrokreditne organizacije koja kako kažu ima povoljne kreditne uslove, te im često izlaze u susret i tako ostvaruju dobru saradnju.
Pored ubrzane procedure odobravanje kredita, Mikrofin je takođe promovisao i mogućnost podnošenja zahtjeva putem interneta gdje su klijenti u mogućnosti da sami završe svoju kreditnu analizu i automatski dobiju odobrenje tog kredita, ukoliko za isti ispunjavaju sve uslove.
Mikrofin od svog osnivanja 1997. godine, regionalni lider u oblasti mikrofinansija na tržištu BiH. Tokom proteklih godina Mikrofin je plasirao preko 2 milijarde maraka kroz kredite u preduzetničku i poljoprivrednu djelatnost, te za potrebe stanovništva.
Mikrofin uslužuje preko 70 hiljada klijenata širom Bosne i Hercegovine, putem velike mreže poslovnica, a zapošljava blizu 600 radnika.

Info+ kablovski kanal