Vremenska prognoza

sreda, 16 oktobar 2019 17:07

Asfaltirano 450 m puta u Donjim Karajzovcima

U Mjesnoj zajednici Donji Karajzovci – zaseok Mitrovići, puštena je u upotrebu asfaltirana dionica puta od 450 m, koja spaja ovu sa Mjesnom zajednicom Gornji Karajzovci.

Asfaltirano 450 m puta u Donjim Karajzovcima

Mještani su zadovoljni urađenim.

„Olakšan je dolazak i kupaca, ali posebno je značajno za ljude koji žive jer su oni ti koji svakodnevno prolaze ovim putem. U domaćinstvima je sve više auta, put je bio sve gori a nasipanje nije mnogo vrijedilo. Ovaj asfalt je trajnije riješenje“, rekao je Goran Šušnjar, predsjednik Savjeta MZ Donji Karajzovci.

Simboličnom otvaranju puta prisustvovao je gradonačelnik Gradiške, Zoran Adžić, koji je istakao da su radovi finansirani iz gradskog budžeta, u okviru realizacije Budžeta za 2019. godinu, te da je njihova vrijednost 40 000 KM.

„Želimo raditi na čitavm prostoru Gradiške, da podržimo ruralni razvoj kako bi ljudi ostajali na selu i tu vidjeli svoju perspektivu“, naveo je gradonačelnik Adžić.

Pored ove dionice, u Donjim Karajzovcima je asfaltirano i 1100 metara puta u zaseoku Vitkovići. Takođe, u narednom periodu biće asfaltirane dionice puta u mjesnim zajednicama Kijevci i Sovjak, dok će u Lamincima biti izgrađen kružni tok.

Info+ kablovski kanal