Vremenska prognoza

utorak, 20 oktobar 2020 17:44

Asfaltirane dvije ulice u Brestovčini

U jednoj od najvećih mjesnih zajednica na području Gradiške, u Brestovčini, asfaltirane su dvije ulice u dužini od oko 300 metara.

Asfaltirane dvije ulice u Brestovčini

Otvarajuću asfaltiranu dioncu gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić je istakao da je došlo na red da se urede i ove putne komunikacije u prigradskim naseljima koja su gusto naseljena.

„Pokazujemo da vodimo računa o ravnomjernom razvoju Gradiške, ne samo ruralnog dijela. U narednom periodu otvorićemo niz objekata na području grada Gradiške. Želimo da unapredimo infrastrukturu na čitavom prostoru i da poboljšamo uslove života građana“ rekao je Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

Nakon što je gradonačelnik zajedno sa mališanima presjekao svečanu vrpcu, mještani su izrazili zadovoljstvo što su im na ovaj način poboljšani uslovi života.

„Ovo je za nas velika sreća, ovdje je jako puno djece i ima oko 30 kuća u ovoj ulici“ kaže Aleksandra Međedović Kodić, mještanin.

„Na području Mjesne zajednica Brestovčina nalazi se veliki broj privrednih subjekata koji zapošljavju veliki broj radnika zbog čega je takođe značajno da se ulaže u putnu infrastrukturu“, ističu mještani.

Info+ kablovski kanal