Vremenska prognoza

utorak, 03 novembar 2020 18:27

Asfaltiran put koji spaja Kozarsku Dubicu i Gradišku

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić svečano je pustio u upotrebu asfaltiranu dioncu puta u dužini od 950 metara koja spaja gradišku mjesnu zajednicu Jablanica i Sjeverovci, koja pripada opštini Kozarska Dubica.

Asfaltiran put koji spaja Kozarsku Dubicu i Gradišku

Vrijendost ove investicije je oko 140 000 KM.

„Ova dionica puta veoma je  značajna za mještane Jablanice i lokalne zajednice Kozarska Dubica i Gradišku, jer ih putno povezuje.Na zadovoljstvo mjesne zajednice Jablanica  i građana Kozarske Dubice, te privrednika i voćara ovog kraja u prilici smo da pustimo u upotrebu ovu dionicu puta“rekao je Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

Mještani kažu da je ovaj put veoma značajan, jer dosta radnika iz Kozarske Dubice putuju na posao baš ovom dionicom.

„Asflatiranjem ove dionice puta Gradiška i Dubica konačno su bolje povezane, te  je na području ove mjesne zajednice u proteklih deset godina asfaltirano oko 15 kilometara lokalnih puteva” rekao je.Radislav Dončić, predsjednik Savjeta MZ Jablanica.

Osim mještana ovom značajnom događaju prisustvovao je i načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić koji nije krio zadovoljstvo što je završena ova dionica puta.

„Želim da se zahvalim gradonačelniku Zoranu Adžiću, te direktoru KP „Vodovod“ Gradiška koji su prilikom realizacije projekta vodosnabdjevanja omogućili građanima Dubice da po istim uslovima kao i građani Gradiške dobiju priključenje na vodovodnu mrežu” kaže Radenko Reljić, načelnik opštine Kozarska Dubica.

„Asfaltiranjem puteva Gradska uprava želi da intenzivira ulaganje u ruralni razvoj čitavog prostora grada Gradiške. U prethodne četiri godine uloženo je oko 63 miliona maraka u infrastrukturno opremanje čitavog prostora grada“ rekao je gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić.

Info+ kablovski kanal