Vremenska prognoza

sreda, 13 februar 2019 16:04

Migranti pretukli i opljačkali mladića u Gradišci

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 13.2.2019. godine, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Razbojništvo“ nad dvadesettrogodišnjakom, lišili su slobode tri lica: Y.S. (2000) i L.E. (2000) državljane Alžira i A.M. (2000) državljanina Palestine.

Migranti pretukli i opljačkali mladića u Gradišci

 

Nakon saznanja da je izvršeno krivično djelo, na osnovu operativnih i  istražnih mjera i radnji, utvrđeno je da su osumnjičeni 13.2.2019. godine oko 00.30 časova u kući stanovanja u Ulici Braće Čubrilović, opština Gradiška, nanijeli povrede oštećenom, nakon čega su od njega otuđili određene predmete.

O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lica ispitaju i da se preduzmu potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela „Razbojništvo“, te da se utvrdi eventualno postojanje drugih krivičnih djela.

Sve dalje mjere i radnje prema osumjičenim licima preduzimaće se pod nadzorom dežurnog okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te su o svemu obavješteni i službenici Ministarstva bezbjednosti Bosne i Hercegovine, Odjeljenja za poslove sa strancima – terenska kancelarija Banjaluka, navodi se u saopštenju Policijske uprave Gradiška.

Info+ kablovski kanal