Vremenska prognoza

četvrtak, 20 maj 2021 18:17

Bogata ponuda na gradiškom Buvljaku

Godinama unazad Gradiška je poznata po Gradskoj tržnici takozvanom Buvljaku. Nekada se na ovom mjestu okupljao veliki broj kupaca ali je samim tim bilo više i prodavaca. Iako je danas znatno manji broj i jednih i drugih, na ovom mjestu ponuda je ostala ista kao i prije, bogata i raznovsna.

Bogata ponuda na gradiškom Buvljaku

U ponudi su obuća, torbe, trenerke, džins garderobe, svečane haljine, košulje, odijela, dječija i bebi oprema, igračke, radna odijela i HTZ oprema, oprema za lov i ribolov, tehnička roba, vijčana roba, traktorski dijelovi, alati, oprema za mobilne telefone, tepisi, zavjese, posteljina, peškiri, krpe, posudje, roštilji, oprema za pečenjare, kazani.

Nova roba na gradiškom Buvljakom stiže uglavnom utorkom i petkom. Mada po potrebi i želji kupaca  odjeća, obuća i ostali artikli mogu nabavljaiti  i  drugim danima.

Raznovrsna roba na gradiškom Buvljaku kupcima se nudi po povoljnim cijenama,a  tu su i razni popusti te mnoge druge pogodnosti. Prodavci ističi da je nekad najviše posla bilo u danima vikenda. Veoma često kupci su dolazili i iz inostranstva, ali zbog pojave korona virusa posao je znatno smanjen. Nadaju se da će se u narednom periodu stanje poboljšati te napominju da je radno vrijeme gradiškog Buvljaka svakim danom od 8 do 16 časova.

Info+ kablovski kanal