Vremenska prognoza

sreda, 21 februar 2018 14:30

Završen novi ciklus obuke Arete studija vještina

U periodu od 1. do 19. februara u Banjaluci je održan novi ciklus obuke u okviru Arete studija vještina koji podrazumijeva jedinstven program edukacije u oblastima unapređenja komunikativnih vještina.

Završen novi ciklus obuke Arete studija vještina

Polaznici Arete studija vještina imali su priliku da pohađaju raznovrsne treninge u oblastima: verbalne, neverbalne i pisane komunikacije, govorništva i prezentovanja (sastanci sa klijentima, konferencije, itd.), kao i nastupa u javnosti i na medijima – na televiziji i na radiju.

„Mene je na samom početku zainteresovao odličan program Arete škole vještina koji uključuje razumijevanje vlastitih emocija i prepoznavanje tuđih emocija, savladavanje straha od javnog nastupa do praktičnih vježbi koje su podrazumijevale izradu prezentacije i vještinu prezentovanja, pripremu i izlaganje javnog govora i naposlijetku pripremu za TV i radio nastup“,  kazao je učesnik Arete škole, inače ekonomista po zanimanju, Bojan Đorđević.

Tanja Paunić, menadžer, kaže da je učešće u školi vještina prevazišlo njena očekivanja i u vezi sa programom ali i u vezi sa predavačima.

„Najveći utisak na mene ostavila je radionica ‘Govori da te vidim’ u kojoj smo radili na strukturi govora i načinu iznošenja govora, kao i radionica o emocionalnoj inteligenciji. Toplo preporučujem svima Arete školu vještina jer ćete sa tom edukacijom dobiti nova saznanja, uvide i dragocjeno iskustvo za uspješniju interakciju sa vašim okruženjem “, rekla je Paunićeva.

Autor programa škole vještina Danijela Orlić naglasila je da je veoma zadovoljna što učesnici prepoznaju Arete školu kao jedinstven program edukacije na našim prostorima koji pruža konkretna, praktična i kvalitetna znanja.

„Naši treninzi kombinuju znanja iz komunikologije, psihologije, marketinga i promocije. Ono što je važno jeste da svaki učesnik osim što usvoji teorijska znanja prođe i veliki broj praktičnih vježbi koje učesnicima pružaju iskustvo odnosno sticanje kompetencija i vještina za uspješniju komunikaciju na poslu i životu uopšte“, navodi Orlićeva.

Više informacija o Arete studiju vještina možete potražiti na www.arete.ba ili putem zvaničnog Facebook page-a.

Info+ kablovski kanal