Vremenska prognoza

subota, 05 jul 2014 13:23

Uskoro počinje škola plivanja u Gradišci

Na bazenima u Gradišci uskoro će početi da se provodi škola plivanja odnosno obuka neplivača u organizaciji Škole sporta „Vučko“ i Škole sporta „Zeko“.

Uskoro počinje škola plivanja u Gradišci

„Pokušaćemo da realizujemo ovaj projekat kao i ranije, odnosno da sve zainteresovane neplivače i plivače koji hoće da usavrše tehniku plivanja obučimo“ rekao je iz Škole sporta „Vučko“ Zoran Gvozdenac.

Škola plivanja u Gradišci se organizuje unazad nekoliko godina. Odaziv djece i roditelja kaže Gvozdenac bio je dobra. Očekuje se da će i ove sezone interesovanje biti veliko,a program obuke počinje za sedam dana. „Organizovaćemo inicijalni sastanak u 10 časova 12-tog jula gdje ćemo formirati grupe i samim tim vidjeti kako ćemo dalje djelovati. Što znači da će biti obuka za one koji ne znaju da plivaju i za one koji hoće da usavršavaju ovu tehniku“ dodao je Gvozdenac.

Časovi obuke škole plivanja održavaće se svakim radnim danom od 10 do 11 časova. Svi zainteresovani i ove godine imaju priliku da uz stručnu pomoć savladaju tehnike plivanja i pripreme se za potpuno uživanje u ljetnim danima.

Info+ kablovski kanal