Vremenska prognoza

sreda, 20 avgust 2014 15:00

U ponedjeljak počinje turnir u uličnoj košarci

Turnir u uličnoj košarci „Streetball Gradiška 2014“održaće se od 25. do 29. avgusta na terenu Srednje stručne i tehničke škole. Ovaj sportski događaj prvi put će organizovati Gradiška organizacija mladih.

U ponedjeljak počinje turnir u uličnoj košarci

„Želimo da mladima pružimo priliku da pokažu svoje umijeće,a ostalima da uživaju u dobroj košarci. Očekujemo učešće oko 40 ekipa, u seniorskim, juniorskim i pionirskim kategorijama” kaže Dušan Ristić, menadžer turnira „Streetball Gradiška 2014“.

Organizatori kažu da je broj ekipa neograničen i da se svi zainteresovani mogu prijaviti do 24 avgusta.Uplate po ekipama su zavisno od kategorije različite. „Za pionire je 25, juniore 45 i seniore 60 KM. Nagradni fond turnira u uličnoj košarci za seniore iznosi 1200, juniore 900 i pionire 150 KM.Tokom završne večeri turnira biće organizovano takmičenje u trojkama i zakucavanju, za šta će takođe biti obezbijeđene vrijedne nagrade” kaže Ristić.

Zvanično otvaranje turnira „Streetball Gradiška 2014“predviđen je za ponedjeljak 25. avgusta u 17 časova. „Veliko finale počinje 29. avgusta u 19 časova. Nakon utakmica očekuje nas i zabavni program. Biće organizovan koncert Marka Mandića iz Beograda i pjena parti. Ulaz je bezplatan i pozivamo sve mlade da posjete turnir i žurku, tako daju podršku našem radu, te nam se možda i pridruže” rekao je Ratko Savić, predsjednik Gradiške organizacije mladih.

Gradiška organizacija mladih osnovana je početkom ove godine i trenutno ima više od 60 članova.

Info+ kablovski kanal