Vremenska prognoza

petak, 28 februar 2014 15:31

U Blicnetu fiksna i mobilna telefonija šest mjeseci bez pretplate uz obračunsku jedinicu 10 sekundi!

U Blicnetu je u toku akcijska ponuda sa kojom se usluge fiksne i mobilne telefonije koriste bez pretplate šest mjeseci u okviru QUADRO paketa.

U Blicnetu fiksna i mobilna telefonija šest mjeseci bez pretplate uz obračunsku jedinicu 10 sekundi!

Sa ovom ponudom postojećim korisnicima koji se odluče za QUADRO pakete, kao i novim korisnicima koji kod Blicneta još nemaju telekomunikacione usluge, su dostupni svi QUADRO paketi bez osnovne mjesečne pretplate za fiksni i mobilni telefonski broj u prvih šest mjeseci korištenja paketa.

U QUADRO paketima sa uslugom fiksne telefonije korisnici neograničeno razgovaraju u okviru Blicnet fiksne mreže u cijeloj BiH, koriste do 4.000 minuta bonusa mjesečno za pozivanje svih fiksnih mreža u BiH i do 100 minuta bonusa za pozivanje Blicnet mobilne mreže (QUADRO EXTRA). Sa mobilnom telefonijom korisnici takođe koriste bonuse za pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, za poruke (SMS) i mobilni Internet.

Osim značajnih mjesečnih bonusa, Blicnet mobilnu telefoniju odlikuju veoma povoljne cijene poziva u nacionalnom i međunarodnom saobraćaju i obračunska jedinica od 10 sekundi, što predstavlja izuzetnu pogodnost u odnosu na obračunsku jedinicu od npr. 60 sekundi. Obračunska jedinica od 10 sekundi znači da se razgovor koji je trajao 8 sekundi obračunava kao 10 sekundi, dok se uz obračunsku jedinicu od 60 sekundi razgovor od 8 sekundi tarifira kao 60 sekundi, i u razgovorima i u potrošnji bonusa. Uz obračunsku jedinicu 10 sekundi ostvaruju se značajne uštede.

Korisnici QUADRO paketa mogu da gledaju kablovsku televiziju sa velikim brojem raznovrsnih TV kanala i koriste brz i pouzdan Internet bez ograničenja protoka saobraćaja.

Sa ovom izuzetno atraktivnom ponudom iz Blicneta, korisnicima su, zapravo, šest mjeseci dostupne četiri usluge po cijeni dvije usluge, pa je akcijska cijena QUADRO paketa 33 KM a QUADRO EXTRA 53 KM mjesečno. Redovna cijena ovih paketa je 49 KM odnosno 69 KM. Navedene cijene su bez PDV-a.

U Blicnetu se takođe u ponudi nalaze moderni mobilni telefoni proizvođača Samsung i LG koji su korisnicima dostupni već od 1KM.

Akcija traje do 31.03.2014. godine.

Više informacija o akciji se može dobiti na www.blic.net ili na 060 360 10 10.

Info+ kablovski kanal