Vremenska prognoza

petak, 15 septembar 2017 13:30

Poklon „Mikrofina“: Tamburaši oduševili gradišku publiku

Gradski tamburaški orkestar održao je koncert u gradiškom Kulturnom centru, na oduševljenje mnogobrojne publike koja je ovacijama ispratila jedinstvene interpretacije pobjednika ovogodišnjeg „Tamburica festa“.

Poklon „Mikrofina“: Tamburaši oduševili gradišku publiku

Uz podršku mikrokreditnog društva „Mikrofin“, koji ove godine proslavlja 20. godišnjicu poslovanja, banjalučki tamburaši predstavili su se gradiškoj publici mnogobrojnim hitovima, koji su digli na noge prepunu salu Kulturnog centra. Izvršna direktorica „Mikrofina“ Radmila Bijeljac izjavila je da je ovaj koncert svojevrstan poklon građanima Gradiške i njihovim brojnim klijentima. "Veliko nam je zadovoljstvo što smo, zajedno sa našim dugogodišnjim klijentima, bili u prilici da proslavimo ovaj jubilej i u Gradišci. U godinama iza nas, „Mikrofin“ je, upravo zahvaljući našim klijentima, stasao u apsolutnog lidera na bh. tržištu mikrofinansija. Ovaj koncert, ali i mnogi drugi koji tek slijede u narednim danima i mjesecima, naš je skroman način da im zahvalimo za godine vijernosti i poslovne saradnje", kazala je ona. Podsjetila je da su, u znak zahvalnosti prema vijernim klijentima, ove godine širom BiH organizovali brojne donatorske akcije, ali i pozorišne predstave i koncerte, poput onog u Gradišci. "Naša želja je da se odužimo lokalnim zajednicama, stavljajući naglasak na razvoj kulturnog života, a pogotovo kad je riječ o manjim gradovima koji često nisu u mogućnosti da ugoste kvalitetne sastave, poput banjalučkih tanmburaša", navela je ona.

U okviru proslave 20. godišnjice, „Mikrofin“ je ove godine, pored brojnih donacija školama i lokalnim zajednicama, organizovao i akciju izgradnje pet dječijih igrališta širom BiH. Dva igrališta – ona u Prijedoru i Banjaluci, već su izgrađena, a do kraja godine bi još tri grada trebala dobiti novi prostor za igru i rekreaciju najmlađih

Info+ kablovski kanal