Vremenska prognoza

sreda, 20 avgust 2014 14:58

Otvoren konkurs za izbor najljepše turističke razglednice Gradiške

Kulturni centar Gradiška i restoran Đerdan objavili su konkurs za izbor najljepše turističke razglednice opštine Gradiška. Konkurs je otvoren od 18. avgusta do 18. septembra za sve građane Republike Srpske, Bosne i Hercegovine.

Otvoren konkurs za izbor najljepše turističke razglednice Gradiške

Takmičiti se mogu fotografije eksterijera koje su isključivo vezane za područje opštine Gradiška. Ovaj konkurs građanima pruža priliku da osvoje vrijedne nagrade. „Prva nagrada je poklon bon restorana Đerdan u iznosu od 300 KM,a druga je godišnja karta za sve programske ponude Kulturnog centra. Pozivamo sve koji se bave forografijom i koji imaju osjećaja za to da nam šalju što više fotografija“ rekao je Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška.

Organizatori kažu da svako ko želi da učestvuje u konkursu i osvoji nagradu jednostavno treba posjetiti neko njemu interesantno i značajno mjesto na područje opštine Gradiške i svojim fotoaparatom to zabilježi. Isključivo se traži originalna turistička razglednica koju bi turisti i svi drugi željeli imati. Ovaj konkurs se organizuje u svrhu promocije opštine Gradiška njene ljepote i bogatstva kao što su rijeka Save, Potkozarska sela i Lijevče polje. Osim toga cilj je da se šira javnosti upozna sa kulturnim, turističkim i svim drugim potencijalima ove opštine.


Svi koji žele učestvovati u ovom konkursu svoju foto razglednicu mogu poslati u inbox Facebook stranice Kulturni centar Gradiška, a sve dodatne informacije o pravilima učestvovanja na ovom konkursu nalaze se na sajtu www.kcgradiska.com.                                                                                                                                                                                                                       

Info+ kablovski kanal