Vremenska prognoza

subota, 18 novembar 2017 12:14

Organizovana potraga za nestalim Fuadom Mujadžićem iz Gradiške

U potragu za nestalim Fuadom Mujadžićem iz Gradiške rano jutros krenuli su pripadnici Gorske službe spasavanja iz Banjaluke, gradiške Civilne zaštite, Policijske uprave Gradiška, članovi Planinarsko – sportskog društva „Patrija“ i drugi dobrovoljci.

Organizovana potraga za nestalim Fuadom Mujadžićem iz Gradiške

Zajedničku akciju započeli su u naselju Greda, gdje je Mujadžić posljednji put viđen.

„Jutros u 7 h krenuli smo na teren. Potraga je pokrenuta još juče, a prethodno smo definisali strategiju akcije. Pretražićemo područje Grede, Kozinaca, do Bok Jankovca, Mačkovca i Novog Sela“, rekao je  Dejan Golić, vođa potrage, član Gorske službe spasavanja iz Banjaluke.

„Mi od utorka pretražujemo ovo područje. Prvo smo napravili vizuelni pregled iz vozila, ali bez uspjeha. Zatim smo čamcem pretražili područje oko Save, i danas ćemo svi zajedno detaljno pretražiti teren. Jedan mladić je prije par dana prijavio Policijskoj upravi da je vidio Mujadžića u naselju Greda, tako da se vodimo tom informacijom“, istakao je Slobodan Knežević, šef Odsjeka za civilnu zaštitu opštine Gradiška.

Svi učenici akcije poručuju da će dati sve od sebe da pronađu Mujadžića. Nadaju se da će potraga biti uspješna i sa pozitivnim ishodom.

Policijskoj upravi Gradiška, 11. novembra, oko 9 časova, prijavljen je nestanak Fuada Mujadžića, koji se dan ranije, oko 16 h, udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće u kojoj stanuje, u ulici Vladimira Čvorovića, broj 8, u Gradišci. Prema riječima članova porodice, Mujadžić je visok oko 165 cm, slabije tjelesne konstitucije, proćelav sa sijedom kosom, plavih očiju, lica ovalnog oblika sa izraženom donjom vilicom. Pri odlasku iz kuće na sebi je imao crnu štepanu jaknu, maslinasto zelene hlače, cipele boje kože i plavu kapu.

Ukoliko primjetite lice sa fotografije ili imate bilo kakvih korisnih saznanja, kako bi se lice što prije pronašlo, obratite se najbližoj policijskoj stanici ili pozovite na besplatan broj telefona „122“, poručili su iz Policijske uprave u Gradišci.

Info+ kablovski kanal