Vremenska prognoza

sreda, 18 jun 2014 10:10

Nova usluga u Blicnetu - TViN – televizija na svim vašim ekranima

Telekomunikaciona kompanija Blicnet za svoje korisnike uvela je novu uslugu pod nazivom Blicnet TviN. Ova usluga omogućava istovremeno gledanje različitih atraktivnih televizijskih sadržaja  na računarima, tabletima i pametnim telefonima.

Nova usluga u Blicnetu - TViN – televizija na svim vašim ekranima

Uslugom TviN-a, Blicnet je nastavio sa praksom uvođenja inovacija na tržište telekomunikacija.

Osim gledanja televizije, Blicnet Vam u okviru usluge TviN nudi i korištenje TviN CLOUD servisa sa 4 GB prostora koji na datom uređaju omgućavaju arhiviranje različitih multimedijalnih sadržaja. A da bi ste koristili novu uslugu i  željene televizijske kanale  gledali putem TviN-a, potrebno je instalirati aplikaciju na uređaje na kojima želite da pratite televizijski program.  Aplikacija se može aktivirati na korisničkoj strani servisi.blic.net.

„ Za pametne telefone i tablete jednostavno se sačuva aplikacija iz Apple stor-a ili Google play-a, te unesu korisničko ime i lozinku koju su prethodno registrovali“, istakao je ovom prilikom Igor Bohorč, direktor Blicnet-a.

Oni korisnici koji već koriste usluge Blicnet-a, servis TviN mogu koristiti širom BiH, uz postojeću internet konekciju. S obzirom da je u toku testna faza novog servisa, u narednom periodu, naglašavaju u Blicnet-u , svi korisnici  DUO, TRIO i QUADRO paket koji sadrže usluge i televizije i interneta mogu da koriste ovaj servis potpuno besplatno.

Info+ kablovski kanal