Vremenska prognoza

sreda, 11 jun 2014 14:01

“Koming-Pro” Gradiška - ovlašteni distributer “Aastra” tehnologija za područje Republike Srpske I regiona

U organizaciji preduzeća “Koming-Pro” Gradiška, u Banjaluci su predstavljena najnovija dostignuća u oblasti komunikacionih tehnologija kanadske kompanije “Aastra”.Ovom prilikom predstavljeno je I partnerstvo kompanije “Koming-Pro” Gradiška, kao novog ovlaštenog distributera “Aastra” tehnologija za područje Republike Srpske I regiona, sa kompanijom “ICTS” iz Beograda.

“Koming-Pro” Gradiška - ovlašteni distributer “Aastra” tehnologija za područje Republike Srpske I regiona

“Na ovaj način ćemo krajnjim korisnicima, odnosno privatnim kompanijama I javnim institucijama ponuditi unutrašnja telefonska rješenja integrisanog karaktera, počevši od telefonije do svih multimedijalnih usluga. ”, istakao je Danilo Vujat, vlasnik I direktor preduzeća “Koming-Pro” Gradiška.

Kompanija ICTS je Aastra Partner za Srbiju, Crnu Goru i Republiku Srpsku. ICTS je 1.januara tekuce godine  postao ovlašteni i sertifikovani distributer Aastra (bivših Ericsson Enterprise) telefonskih sistema, telefona i aplikacija za ove teritorije.“Riječ je o telefonskim centralama za poslovne korisnike I institucije I kompletnim rješenjima za telefoniju, počevši od terminala, aplikacija I kontakt centara”, pojasnio je Dejan Kotur, suosnivač I direktor “ICTS” Beograd. Na skupu kome su prisustvovali postojeći I potencijalni korisnici ”Aastrinih” proizvoda, prezentovana su najnovija dostignuća Aastra IP telefonije i aplikacija te put razvoja ove tehnologije kroz “Mitel”  brend.

Najpoznatiji i najzastupljeniji “Aastra” proizvod, na našem tržištu, je komunikacioni sistem Aastra MX-ONE, koji postojećim i novim korisnicima nudi  savremena rešenja, jer objedinjuje telefoniju, video i  mobilne aplikacije u jedinstvenu platformu.  Ovaj princip rada omogućava da lokal sa telefonske centrale imate na mobilnom telefonu bilo gde i bilo kada preko WiFi ili mobilne internet konekcije. Kao globalno razvijen brend, koji razvija i dostavlja inovativne komunikacijske proizvode i aplikacije za preduzeća, “Aastra” je sa više od 50 miliona instaliranih linija širom svijeta, prisutna u više od 100 zemalja. Kao novi sertifikovani partner unutar BiH, preduzeće „Koming-Pro“, prvim ugovorima već je osiguralo dobru poziciju na tržištu. “Mi smo već dogovorili jedan sistem koji će biti instaliran u novi objekat Centralne banke u Banjaluci šo je ujedno I dobra potvrda za prvi posao”, istakao je Vujat.

Kao najveće korisnike “Ericsson”, odnosno “Aastra” sistema na području države, sagovornici su izdvojili Oružane snage BiH, RTRS, Poresku upravu, te mnoga druga privatna preduzeća I javne ustanove širom BIH.

Info+ kablovski kanal