Vremenska prognoza

subota, 31 maj 2014 12:27

Ispraćena još jedna generacija predškolaca

Predškolska ustanova „Lepa Radić“ u Gradišci, ispratila je još jednu  generaciju maturanata-cicibana iz dva gradska vrtića, te vrtića u Novoj Topoli. Najmlađi i najslađi mališani, pokazali su pred brojnom publikom šta su pripremili sa svojim tetama.

Ispraćena još jedna generacija predškolaca

„Završna svečanost za najstariju generaciju djece za nas predstavlja jedan od najljepših dana u godini. To je svakako vrhunac jedne radne godine i to se uvijek u maju proslavlja. Mališani su danas pokazali šta su sa vaspitačima radili u toku ove radne godine“ kaže Mile Šeatović,  direktor Predškolske ustanove "Lepa Radić".

U septembru ove godine,  maturanti cicibani će sjesti u školske klupe, a to ovi mališani vrlo dobro znaju, jer su pripreme već davno počele.Kažu da se tome posebno raduju i da imaju torbu, knjige, olovke i sve što je potrebno.

Direktor Šeatović, poželio je mališanima uspješno školovanje, te je govorio i o planovima s obzriom da se bliži kraj radne godine. “Uskoro ćemo svi na zasluženi odmor.Poslije toga su pripreme za narednu radnu godinu. Nastojaćemo da sve ono što smo propustili u ovoj u narednoj godini nadoknadimo” dodao je Šeatović.

U tri vrtića, Predškolske ustanove "Lepa Radić", boravi oko 300 mališana.

Info+ kablovski kanal