Vremenska prognoza

utorak, 01 septembar 2020 14:11

Gradonačelnik Gradiške čestitao učenicima početak škole

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, izostala je, povodom početka nove školske godine, tradicionalna posjeta predstavnika Grada Gradiška školskim ustanovama na području grada.

Gradonačelnik Gradiške čestitao učenicima početak škole

Ipak, Gradska uprava je obezbijedila poklon pakete za sve učenike prvih razreda u gradiškim osnovnim školama, udžbenike za učenike romske populacije od 3. do 9. razreda, školski pribor za djecu iz porodica sa četvoro i više djece, te  subvencije za prevoz određenih kategorija učenika srednjih škola.

Povodom početka nove školske godine, gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić poželio je svim osnovcima, srednjoškolcima i prosvjetnim radnicima, a posebno učenicima prvih razreda, uspješnu novu školsku godinu, nadajući se da će u ovoj epidemiološki zahtjevnoj školskoj godini, nastavni proces biti uspješan i da će učenike pratititi dobri školski rezultati i dobro zdravlje. „Dragi učenici, budite posvećeni sticanju novih znanja i očuvanju vašeg zdravlja, a Grad Gradiška će i dalje, uz unapređenje uslova nastavnog procesa, podržati vaš rad i zalaganje“, poručio je gradonačelnik Zoran Adžića.

Info+ kablovski kanal