Vremenska prognoza

sreda, 11 jun 2014 14:35

Blicnet promovisao iPhone 5S

Telekomunikaciona kompanija Blicnet u Banja Luci je promovisala  iPhone 5S, najpopularniji smartphone velike američke kompanije „Apple“.

Blicnet promovisao iPhone 5S

Tom prilikom govorilo se o njegovim odličnim karakteristikama, te je rečeno da je u novom iPhoneu 5S, Apple je odlučio naglasak staviti na poboljšanje onoga što se krije ispod poklopca, a tu se prvenstveno misli na senzor otiska prsta, 64-bitni procesor te kameru sa 8 megapiksela.Ovaj smartfon najnaprednijeg razmišljanja na svetu od sada je dostupan samo u ponudi "Blicneta" koji je i prvi mobilni operater u BiH koji je građanima ponudio "iPhone 5s". „Od sada, kad izađe nova generacija telefona pojaviće se i na tržištu BiH u isto vreme kao i u svim velikim zemljama. Mobilne telefone nabavljamo direktno od proizvođača, što korisnicima garantuje sigurnost, originalnost i kvalitet proizvoda“ rekao je Igor Bohorč, direktor Blicneta.

Mobilna mreža je u Blicnet pored ostalih usluga televizije, interneta, fiksne telefonije puštena u funkciju u decembru prošle godine.„Uvođenjem mobilne telefonije i predstavljanjem ovog smartfona željeli smo korisnicima naše mreže pokazati da će dobijati vrhunske servise koje će moći koristiti u poslovne svrhe, a i u privatnom životu”, kaže Bohorč.

 "iPhone 5s" je dostupan u tri boje i može da se koristi sa "Blicnet" mobilnom telefonijom i pretplatama koje uključuju značajne bonuse za pozivanje drugih fiksnih i mobilnih mreža u BiH.

Info+ kablovski kanal