Vremenska prognoza

petak, 18 avgust 2017 13:53

Asfaltni zastor i u Seferovcima

Ovog ljeta u nekoliko  mjesnih zajednica na području gradiške opštine asfaltirani su putni pravci. Na upotrebu su predane asfaltirane dionice u podgradačkom kraju, te nekoliko kilometara u Lijevče polju.

Asfaltni zastor i u Seferovcima

U dužini od oko 1 000 metara, zajedničkim ulaganjem lokalne uprave i mještana, asfaltiran je i  put u Seferovcima, u zaseoku Sabljići.  Ovaj putni pravac povezuje Seferovce sa Karajzovcima, te omogućava kvalitetniju putnu komunikaciju i sa Gradiškom i sa Banjalukom. “Asfalt smo sa nestrpljenjem očekivali”, ističe mještanin Darko Dodik, dodajući da je ulaganje u ovu sredinu posebno značajno zato što u selu ima mnogo djece.

“Ulaganjem u infrastrukturu i podsticanjem privrednog razvoja, nastojimo da omogućimo ravnomjeran razvoj na području cijele opštine”, naglasio je  Zoran Adžić, načelnik opštine Gradiška, prilikom zvanične predaje na upotrebu asfaltirane dionice puta. Mještani se nadaju da će lokalna vlast imati razumijevanja i za postavljanje asfalta na još jednu dionicu, čime bi kompletna putna infrastruktura u ovom selu bila pokrivena asfaltnim zastorom. Inače, lokalna uprava je predvidjela da na području opštine do kraja godine asfaltira 12 kilometara putne mreže.

Info+ kablovski kanal