Vremenska prognoza

ponedeljak, 13 jul 2020 15:55

Asfaltirana dionica puta u Drageljima

U zaseoku Paljuštine, u gradiškoj MZ Dragelji, na upotrebu je predana asvaltirana dionica puta u dužini od 720 metara. Vrijednost radova je oko 70 000 KM.

Asfaltirana dionica puta u Drageljima

"Gradska uprava ravnomjerno realizuje infrastrukturne projekte, kako u gradskom tako i ruralnom području grada", ističe Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške i dodaje da će ova dionica naročito biti značajna za potrebe poljoprivrednika, kojih je značajan broj u ovom dijelu Gradiške.
U zaseoku Dragelja ne krije zadovoljstvo obavljenim poslom. I mještani su izdvojili dio vlastitih sredstava kako bi produžili put pod asvaltnim zastorom. 
Milan Obradović, predsjednik MZ Dragelji zahvaljuje Gradskoj upravi i gradonačelniku na iskazanom razumijevanju za potrebe mještana ovog dijela Dragelja.
"Iako je pandemija virusa korona izazvala značajne finansijske poteškoće, Gradska uprava će nastaviti realizaciju svih značajnih investicija, kako bismo što lakše izašli iz ove situacije",   poručuje gradonačelnik Zoran Adžić. Očekuje da će uskoro biti završene sve putne komunikacije na prostoru grada, a to je oko 10 km planiranih za ovu godinu, ali i kapitalni projekti, poput izgradnje Sportske dvorane, infrastrukturnih radova u Agroindustrijskoj zoni i niz drugih započetih investicija, značajnih za mnoge sfere društvenog života.

 

Info+ kablovski kanal