Vremenska prognoza

petak, 27 oktobar 2017 11:56

Asfaltiran put u Grbavcima

U Mjesnoj zajednici Grbavci, načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić ozvaničio je završetak radova na asfaltiranju dionice puta u dužini od 800 metara.

Asfaltiran put u Grbavcima

Asfaltiranje putne komunikacije, finasirali su, sredstvima iz Budžeta namijenjenim za ruralni razvoj opštine, lokalna uprava i mještani. „Ovo je dokaz da zajedničkim snagama i u teškim vremenima možemo realizovati vrlo značajne investicije“, naglasio je načelnik Adžić. „Radi se o trasi u zaseoku Lauš- Cvijići, vrlo značajnoj putnoj komunikaciji za mještane, ali najviše za učenike koji svakodnevno putuju školskim autobusom. Ranije autobus nije mogao saobraćati cijelim selom, već je dolazio sa dvije strane. Sada to više neće biti problem“, dodaje načelnik Adžić.

Mještani ističu veliki značaj modernizacije putne mreže za razvoj sela i ostanak ljudi na ovom području, pretežno voćarskom kraju. Nenad Šmitran, predsjednik MZ Grbavci je zahvalan načelniku i lokalnoj upravi na dosadašnjoj saradnji i razumijevanju za potrebe mještana ovog kraja. Podsjeća da je i tokom prošle godine asfaltirana dionica puta u zaseoku Matavulji, te da imaju osposobljenu vodovodnu mrežu. „To nam daje mogućnost da više razvijamo svoja domaćinstva, a time i naše selo“, poručuju Grbavčani.

Info+ kablovski kanal