Vremenska prognoza

Gradiška

Gradiška (5465)

Novosti vezane za gradisku opštinu

utorak, 08 oktobar 2013 14:33

Gradiška je u prošlosti dala nekoliko poznatih fudbalskih imena. Njihovim stopama krenuće nove zvijezde koje se fudbalskim vještinama uče u nedavno osnovanom fudbalskom klubu Stars.

Detaljnije →
ponedeljak, 07 oktobar 2013 15:52

U Sali SSTŠ održan je tradicionalni odbojkaški turnir povodom Gradiške jeseni. Četvrti put zaredom trofej namijenjen najboljoj ekipi pripao je odbojkašicama Bihać Premingera.

Detaljnije →
ponedeljak, 07 oktobar 2013 15:49

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 8. kola Prve lige RS u fudbalu. Kozara i Drina HE iz Višegrada su na gradskom stadionu odigrali neriješeno, a mreža se po jednom tresla na obje strane.

Detaljnije →
ponedeljak, 07 oktobar 2013 14:59

U oktobru protekle godine Gradiščani su dali povjerenje novoj političkoj strukturi koja im je trebala obezbjediti bolju sadašnjost I budućnost. Kada su na lokalnim izborima davali svoj glas, očekivanja građana su bila različita.

Detaljnije →
ponedeljak, 07 oktobar 2013 14:37

Da se motorna vozila parkiraju u dvorištu dječijeg vrtića nije svakodnevna pojava. Odnedavno su upravo na takvom mjestu smještena vozila Administrativne službe opštine Gradiška.

Detaljnije →
subota, 05 oktobar 2013 14:16

U Kulturnom centru u Gradišci održan je koncert duhovne muzike Pevačkog društva „Preobraženje“ iz Beograda. Pod dirigentskom palicom Bratislava Prokića u jednočasovnom programu publici u ovom gradu su prvi put predstavili svoj bogat repertoar.

Detaljnije →
subota, 05 oktobar 2013 14:14

Iako se na Zelenu pijacu odlazi prvenstveno zbog nabavke poljoprivrednih proizvoda na štandu Mirsada Tajića to nećete pronaći. Kod njega možete kupiti sve osim toga. On svakodnevno prodaje razne predmete od spužve, štofa, a najviše ih ima od drveta, koje sam izrađuje.

Detaljnije →
subota, 05 oktobar 2013 14:11

Firma “Golić Trade“ d.o.o iz Gradiške je na oglednoj parceli u Rovinama organizovala manifestaciju pod nazivom „Dani polja“ na kojoj je predstavila šest LG hibrida. Osnovni cilj ovog događaja bio je da se poljoprivrednim proizvođačima pokaže proizvodni potencijal ovih hibrida kukuruza koji se nalaze u prodaji firme „Golić Trade“.

Detaljnije →
subota, 05 oktobar 2013 12:52

Pravoslavni hrišćani danas obilježavaju Miholjske zadušnice. Po tradiciji vjernici na ovaj dan kao i na ostale zadušnice, pale svijeće, idu na Bogosluženje te prinose koljivo za svoje pokojne.

Detaljnije →
petak, 04 oktobar 2013 14:43

Učenici Tehničke škole u Gradišci pobjedili su u kvizu „BH gradovi za Evropu" održanom u gradiškoj Gimnaziji. Protivnici su im bili učenici ove škole, a i jedni i drugi su pokazali zavidno znanje iz različitih oblasti vezanih za Evropsku Uniju.

Detaljnije →